Hírek

Olvasóink kérdezték

Olvasóink kérdezték

Van aki a kutyapiszoktól tart, van aki az új burkolatot félti. Az újpestiek javasolnak, kérdeznek. Tilli Lajos a Főtér Kft. ügyvezetője válaszol.

- Több olvasónk az iránt érdeklődött, hogy miként lesz megoldva a Piacon a szállítás - rakodás, anélkül, hogy a burkolat sérülne, szennyeződne.
-A Katolikus Templom előtti téren reggel 5-től délelőtt 11-ig lesz biztosítva az áruszállítás, mely terület a terhelés valamint az esetleges szennyeződések miatt nagy kopás állóságú, sötétszürke színű burkolt kapott. Természetesen az Önkormányzat az Új Főtér takarításáról is gondoskodni fog.

- Mások az új pázsitot féltik, és a kutyapiszokról tartanak. Kutyasétáltatást tiltó táblák kihelyezésére és járőr szolgálatra tesznek javaslatot.
- Jómagam is úgy gondolom, hogy a térfigyelő kamerákon túl a közterület felügyelet jelenléte visszatartó erő lehet. Jelenlétük a téren biztosított lesz, akik többek között erre is figyelmet fognak fordítani.

- Egyik olvasónk a templom bejárata előtti rámpát furcsállta, mely gyepszőnyegbe torkollik.
- A felhajtó rámpa azért készült el, hogy alkalmi szállítás esetén a tehergépkocsi (maximum 3,5 t) fel tudjon hajtani - a plébános úr és a műszaki vezetője külön kérésére alakítottuk ki ezt a „beállót”. A felhajtás csak a szintkülönbséget kívánja megoldani.

2010.04.27.

Dokumentumok, letöltés

Partnereink