Hírek

Hajrá Újpest!

Hajrá Újpest!

Vélemények azt Új Főtérről Az elmúlt évek egyik legnagyobb közéleti eseménye és sikere az új Főtér első fázisának elkészülte s az eseményt megnyitó egész napos rendezvény-sorozat, melyről előző számunkban részletesen beszámoltunk. Az esemény után számtalan vélemény és hozzászólás érkezett a szerkesztőségbe s most ezekből válogattunk: miként élték meg mindezt Önök, újpestiek.

Tisztelt Szerkesztőség!

Nagyon szép lesz a főtér! Sőt már nemcsak lesz, hanem az is. Jó arrafelé járni. Egy dologra szeretném még a kivitelezők figyelmet felhívni. Ha elkészül az egész, akkor a katolikus templom óráját is javítsák meg. Az óra 2005. óta negyed kettőt mutat. Lehet, hogy régebb óta is, de én akkor figyeltem fel rá. Kérem, jelezzék a kivitelezők felé.

Üdvözlettel

Révai György
Kassai u. 60.

***

Tisztelettel figyeltem azt a fantasztikus erőfeszítést, munkát, ami ennek a gyönyörű térnek a kialakítását kísérte.Köszönjük,nagyon szép, becsüljük meg, vigyázzunk rá, a mienk lett, értünk készült.

Mayer Sándorné

***

Csatlakoznék fiatalként is az előttem szóló hölgyhöz, becsüljük meg a terünket. Az önkormányzattól meg hasonló sok jó munkát. :)

Szilveszter Gábor

***

Minden tiszteletem azoknak az embereknek, akik a Főtér kialakításában részt vettek. Káposztásmegyeri lakosként nap, mint nap arra visz az utam és gyönyörködhetek a látványban.
Vigyázzunk rá, hogy sokáig ilyen szép és hangulatos maradjon a tér.
A tervezőnek és a kivitelezőknek külön elismerésem.

H. Kovács Gabriella

***

HAJRÁ ÚJPEST!

Lacika

***

Fantasztikus programok, csodálatos tér ragyogó napsütés és kutyameleg..:)
Csak nem értem, hogy miért SP-t kellett meghívni ha mar szólóénekesről van szó..?! Miért nem Tabáni Istvánt??
Neki aztán tényleg káprázatos hangja van, min. 6 Grammy-díjat érő! És nem mellesleg tudja is használni! Szóval SP-t ne hasonlítsuk hozzá...
Nem vagyok Máté Péter fan így 19 évesen nem azért mondom., se nem SP hála a jó
égnek!;)
Amúgy gratula a programokhoz és szép térhez és igen, vigyázzunk rá!!

Rena

***

Gratulálok Tisztelt Polgármester úrnak!!!Nagyon szépen elkészítették az új Főteret. Nagyon köszönjük, remélem mindenki vigyáz is rá!

Szirovy Tivadarné

***

Nemértem miért küldtek ki kb. több ezer meghívót ha a tűzijáték ott 21:15-kor kezdődik de itt az interneten 20:40. Na máskor döntsék el, ugyanis nemcsak én hanem sokan lemaradtunk róla!!

Dühös Újpesti

***

Gyönyörű lett az új főtér, amit remek programokkal sikerült megünnepelni. Külön öröm számomra, hogy a közbiztonságot a kerület polgárőrei biztosították. Remekül festettek a "Polgárőrség Újpest" feliratú ruháikban. Gratulálok az Önkormányzatnak! Csak így tovább!

Veszely Krisztián

***

A Dühös Újpestinek válaszolnék! Valóban rossz időpont volt a szórólapon, viszont szerintem a szervezők sem gondolták, hogy valaki csak a tűzijátékra jön ki. Én ott voltam, nagyon-nagyon sokan voltak kint már délutántól. Azért sajnálom, hogy lemaradt róla, de biztos lesz a tv-ben belőle részlet. Egyébként 21 órakor kezdődött, és előtte többször is bemondták, hogy kb. mikor kezdődik.

Kata

***


Gratulálok!
Nagyon szép lett a tér. Köszönet mindenkinek, aki részt vett a munkálatokban!
Az átadási program is nagyon jó volt.

Bocskai Istvánné

2010.06.23.

Dokumentumok, letöltés

Partnereink