Hírek

Célegyenesben az Újpesti Főtér kivitelezése

Célegyenesben az Újpesti Főtér kivitelezése

Befejezéséhez közeledik a természetes kőburkolatok elhelyezése a Károlyi-szoborparkban, valamint a parkot körülölelő járda és útburkolatok kivitelezési munkái. A parkban a növénytelepítési munkák valamint a zöld területek öntözőrendszerének kialakítása is folyamatosan készül.

Vízi játékok
Megkezdődtek a piac sétányon a vízi játékok gépészeti berendezésének telepítési munkái, egyidőben a Trombita téren található 9 csobogó gépészeti szerelvényezési munkáival együtt.
A vízi játékok környezetének végleges térburkolási munkái szintén befejezéshez közelednek.
A Károlyi István utca új útpályaszerkezetének alépítményi munkái folyamatban vannak, a végleges aszfalt réteg felhordására a 18. héten kerül sor.

Megújuló utak
Az útpálya a járdaburkolatok kivitelezési munkái is befejezésükhöz közelednek. Az adott utcában új közvilágítási lámpatestek kerülnek elhelyezésre.
A Károlyi-szoborpark előtt található buszmegálló járdaburkolatának rehabilitációja elkészült és a buszmegálló a lakosság számára újra használható.
A Városháza épülete előtt létesítendő zöld terület, illetve VIP parkoló kialakítása szintén a végéhez közeledik s a befejezési határidőre elkészül. Befejeződött a Mádi Lajos utca régóta esedékes felújítása is.
2010.05.03.

Dokumentumok, letöltés

Partnereink